Vanwege een technisch probleem is de aanmeldpagina tijdelijk buiten gebruik.

Voor aanmelding van een les verzoeken we onderstaande gegevens over te nemen en aan te vullen in een email en deze te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een kopie (Cc) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Aanmeldingsgegevens:

  • Uw naam : 
  • Straat - huisnummer : 
  • Postcode : 
  • Plaats : 
  • Telefoon : 
  • Uw email-adres : 
  • Naam kind : 
  • Geboortedatum kind : 
  • Aanvullende vragen/opmerkingen : 

Gebruik eventueel deze link om direct via uw Outlook een mail samen te stellen

Voor direct contact:

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:  
0497 - 681931
Mobiel:  
06 - 22 477 013

 

Onze zwemschool is een erkend opleidings- en exameninstituut voor nationale zwemdiploma's. De lessen worden gegeven volgens de normen van Nationaal Platform Zwembaden (NPZ) / NRZ en Stichting ENVOZ.

Zwemlessen kunnen zowel groepsgewijs als individueel (één op één) worden gevolgd. De lessen duren 70 minuten. Lessen vinden in principe een maal per week plaats.

 

Wij leiden op voor diverse richtingen:

 

Zwemlessen kunnen zowel groepsgewijs als individueel (één op één) worden gevolgd. Groepslessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 12 personen. 

Bij elke les zijn twee zweminstructuers aanwezig zodat optimale aandacht voor elke leerling gegarandeerd is.

Behalve zwemles voor kinderen bieden wij ook zwemles voor volwassenen aan. Ook voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om privé lessen te volgen.

Lessen vinden een keer in de week plaats.

 

Zwemexamens worden meestal groepsgewijs afgenomen. Hierbij werken we nauw samen met Nationaal zwemcentrum de Tongelreep in Eindhoven om een zo professioneel en optimaal mogelijk verloop van de examens te garanderen.

Deelname aan al onze zwemlessen geschiedt onder de Algemene Voorwaarden

Voor kinderen die al hun A diploma hebben gehaald is het ook mogelijk de zwemlessen voor diploma B en C 1x per week gedurende een vol uur te volgen.

 

Wie het Zwem-ABC heeft behaald, heeft het predikaat Zwemveilig. Maar na het Zwem-ABC kan je je zwemvaardigheid nog verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3.

 

Zeker voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben voltooid, is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden.

 

Met de zwemvaardigheidsdiploma's is dit heel goed mogelijk.

Wij bieden hiervoor speciale zwemlessen die gericht zijn op het halen van deze diploma's, geheel volgens de eisen die door de NRZ/NPZ worden gesteld.

Sinds oktober 1998 gaat iedereen die leert zwemmen in opleiding voor het Zwem-ABC. Wie alle 3 diploma's (A, B en C) bezit krijgt het predikaat Zwemveilig.

 

Het Zwem-ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid een prominente rol inneemt en biedt alle vaardigheden iedereen tegenwoordig nodig heeft bij het zwemmen in subtropische zwemparadijzen en bij activiteiten op, in en aan het buitenwater.

 

Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor leerlingen bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger worden. Niet de zwemslagen staan centraal, maar het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden.


Bij het zwemvaardigheidsdiploma Survival leer je hoe je jezelf kunt redden als je onverwachts in het water terecht komt. En je leert ook wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is.

 

Alle onderdelen dienen gekleed te worden uitgevoerd. De kleding moet bestaan uit zomer- en winterkleding.

Om het zwemvaardigheidsdiploma Survival compleet te krijgen doe je drie keer examen.

Wij bieden hiervoor speciale zwemlessen die gericht zijn op het halen van deze diploma's, geheel volgens de eisen die door de ENVOZ worden gesteld.