U kunt via internet via de persoonlijke pagina de vorderingen van uw kinderen volgen.

Door in te loggen op de Internet Zwemscore Module ziet u de resultaten van uw kind. 

 

Vanwege een technisch probleem is de aanmeldpagina tijdelijk buiten gebruik.

Gebruik onderstaande link om mail te sturen,

E-mail: Stuur een e-mail

of indien dit niet werkt, neem svp. onderstaande gegevens over in een email en verstuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een kopie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 • Uw naam : 
 • Straat - huisnummer : 
 • Postcode : 
 • Plaats : 
 • Telefoon : 
 • Uw email-adres : 
 • Naam kind : 
 • Geboortedatum kind : 
 • Aanvullende vragen/opmerkingen : 

E-mail: Stuur een e-mail

Voor direct contact:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0497 - 681931
Mobiel: 06 - 22 477 013

 

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

 

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

 • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
 • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
 • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
 • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.

Onze zwemschool is een erkend opleidings- en exameninstituut voor nationale zwemdiploma's. De lessen worden gegeven volgens de normen van Nationale Raad Zwemveiligheid.

Zwemlessen kunnen zowel groepsgewijs als individueel (één op één) worden gevolgd. De lessen duren 45 minuten. Lessen vinden in principe een maal per week plaats.

 

Wij leiden op voor diverse richtingen:

 

Zwemlessen kunnen zowel groepsgewijs als individueel (één op één) worden gevolgd. Groepslessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen. 

Bij elke les is één zweminstructeur aanwezig zodat optimale aandacht voor elke leerling gegarandeerd is.

Behalve zwemles voor kinderen bieden wij ook zwemles voor volwassenen aan. Ook voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om privé lessen te volgen.

Lessen vinden een keer in de week plaats.

 

Zwemexamens worden meestal groepsgewijs afgenomen. Hierbij werken we nauw samen met Nationaal zwemcentrum de Tongelreep in Eindhoven om een zo professioneel en optimaal mogelijk verloop van de examens te garanderen.

Deelname aan al onze zwemlessen geschiedt onder de Algemene Voorwaarden.

Voor kinderen die al hun A diploma hebben gehaald is het ook mogelijk de zwemlessen voor diploma B en C 1x per week gedurende een 45 minuten te volgen.

 

Wie het Zwem-ABC heeft behaald, heeft het predikaat Zwemveilig. Maar na het Zwem-ABC kan je je zwemvaardigheid nog verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3.

 

Zeker voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben voltooid, is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden.

 

Met de zwemvaardigheidsdiploma's is dit heel goed mogelijk.

Wij bieden hiervoor speciale zwemlessen die gericht zijn op het halen van deze diploma's, geheel volgens de eisen die door de NRZ/NPZ worden gesteld.